Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd! Super leuk dat jullie een kijkje op mijn site nemen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jullie bruidsfotograaf past bij jullie, zowel op het gebied van stijl maar ook de werkwijze. Op deze pagina vinden jullie meer informatie over mijn werkwijze. 

Spontaan en liefdevol

Het liefste leg ik de momenten vast zoals ze zijn; echte emoties, liefdevolle momenten, spelende kinderen en trotse opa's en oma'.s

Ik beweeg me onopvallend tussen alle momenten en houd alles in de gaten. Zo min mogelijk geposeerd, maar vooral echte liefde en emoties. Daarbij heb ik ook oog voor de details die het verhaal compleet maken van jullie prachtige dag. 

Love shoot

Tijdens jullie dag maak ik ook graag foto's van jullie samen tijdens de 'love shoot'. Dit doen we op een locatie naar keuze. Vaak is dit het enige moment op de dag dat jullie even tijd samen hebben en mijn doel is om jullie van elkaar te laten genieten. Wees niet bang voor stijve kaken, ik maak namelijk gebruik van kleine opdrachten. Zo wordt het leuk en krijgen we mooie en spontane foto's.

Stijl

Mijn stijl kun je omschrijven als warm, zacht, romantisch en tijdloos. Mijn doel is:

"to tell your lovestory"

Zijn we een match?

Zoeken jullie:

Een bruiloftfotograaf die jullie liefdesverhaal vastlegt? 

Oog heeft voor bijzondere, maar juiste ook de leuke tussendoor momenten?

Alle details van jullie prachtige dag vastlegt.

Zoveel mogelijk spontane en ongedwongen foto's maakt.

Een rustige, maar sociale en enthousiaste fotograaf

Ja! Vraag hieronder gratis mijn brochure trouwfotografie op. Bij interesse plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te kijken of we een match zijn! 

Gratis brochure trouwfotografie

Wil je meer informatie of wil je weten wat mijn tarieven zijn voor bruiloft fotografie? Vraag gratis mijn brochure trouwfotografie op. 

© 2020 by La Vida Fotografie

Lifestyle Fotografie      Newborn | Familie