1/6

Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd! Super leuk dat jullie een kijkje op mijn site nemen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jullie trouwfotograaf past bij jullie, zowel op het gebied van stijl maar ook de werkwijze. Ik woon in Gelderland, maar als bruiloftsfotograaf kom ik met liefde naar jullie bruiloft op locaties door het gehele land. Op deze pagina vinden jullie meer informatie over mijn werkwijze. Mocht je meer informatie willen of je hebt vragen, je mag mij met liefde een berichtje sturen.

Spontaan en liefdevol

Het liefste leg ik de momenten vast zoals ze zijn; echte emoties, liefdevolle momenten, spelende kinderen en trotse opa's en oma'.s

Ik beweeg me onopvallend tussen alle momenten en houd alles in de gaten. Zo min mogelijk geposeerd, maar vooral echte liefde en emoties. Daarbij heb ik ook oog voor de details die het verhaal compleet maken van jullie prachtige dag. 

_MI16228.jpg

Love shoot

Tijdens jullie dag maak ik ook graag foto's van jullie samen tijdens de 'love shoot'. Dit doen we op een locatie naar keuze. Vaak is dit het enige moment op de dag dat jullie even tijd samen hebben en mijn doel is om jullie van elkaar te laten genieten. Wees niet bang voor stijve kaken, ik maak namelijk gebruik van kleine opdrachten. Zo wordt het leuk en krijgen we mooie en spontane foto's.

Persoonlijk

Ik hou van persoonlijk contact. We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en net voor jullie bruiloft spreken we alle details door, uiteraard kan ik jullie helpen met tips.

Zijn we een match?

Zoeken jullie een trouwfotograaf:

- die jullie liefdesverhaal vastlegt

- oog heeft voor bijzondere, maar juist ook de mooie tussendoor momenten

- alle details van jullie prachtige dag vastlegt.

- zoveel mogelijk spontane en ongedwongen foto's maakt.

- een rustige, maar sociale en enthousiaste fotograaf?

Ja!

Vraag hieronder gratis mijn brochure trouwfotografie op. Bij interesse plannen we geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Informatie en prijzen

Een complete trouwreportage boek je bij mij al vanaf 950 euro voor 6 uur fotografie. Je krijgt hiervoor alle zorgvuldig uitgekozen en bewerkte foto's in hoge resolutie zonder logo. Binnen één week krijg je een eerste preview en binnen zes weken krijgen jullie alle foto's aangeleverd in een online gallerij. Deze gallerij kun je eenvoudig delen met familie en vrienden zodat zij ook kunnen nagenieten van jullie prachtige dag. 

Gratis brochure trouwfotografie

Bedankt voor de inzending! De brochure trouwfotografie wordt z.s.m. naar jullie verstuurd.

Wil je meer informatie of wil je weten wat mijn tarieven zijn voor bruiloftsfotografie? Vraag gratis mijn brochure trouwfotografie op. 

low-8508.jpg

Let me tell your love story

1/1