Zakelijke fotografie

Heb jij een mooie website en ben je op zoek naar echte en passende foto's van jezelf? Of zoek je beeldmateriaal wat je kunt gebruiken op social media? 

 

Dit kunnen foto's van jezelf zijn, maar ook gecombineerd met foto's van diensten of producten die je aanbied. Ik maak de foto's in jouw eigen werkomgeving; of dit nu een praktijk, kantoor of koffiebar is. I'm in! Op deze manier passen de foto's perfect bij jou en je bedrijf en hoef je niet de standaard stockfoto's te gebruiken ;). 

 

Als ondernemer of ZZP'er is het steeds belangrijker om zichtbaar te zijn. Door middel van foto's laat je zien wie je bent, het gezicht achter je bedrijf. Professionele en persoonlijke beelden helpen je om je te onderscheiden. 

Werkwijze

We starten de shoot met een korte (telefonische) kennismaking. Zo leer ik jou en jouw bedrijf kennen. We bespreken wat je wensen zijn en voor welk doel je foto's wilt hebben. Vervolgens plannen we een datum.

 

Op onze afspraak gaan we op een ontspannen manier aan de slag. Ik hoor vaak de reactie 'maar ik ben helemaal niet fotogeniek'. We maken er een gezellige en ontspannen tijd van in een setting waar jij je op je gemak voelt. Geen geposeerde portretten, maar op een spontane en echte manier. En echt, dan komt het goed!

 

Na de shoot ga ik de mooiste beelden selecteren en nauwkeurig bewerken. Vervolgens stuur ik de bestanden naar je op. In hoge resolutie én in een lage resolutie, zodat je er gelijk mee aan de slag kunt!

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder mijn portfolio van andere ondernemers die ook kozen voor een zakelijke fotoshoot.

Investering

Inclusief

+ Kennismakingsgesprek vooraf

+ Handige tips voor de shoot mbt kleding en styling

+ 1 uur fotografie

+ Op jouw bedrijfslocatie of locatie passend bij jouw bedrijf

+ Minimaal 15 digitale bestanden in hoge resolutie (zonder logo)

+ Nauwkeurig nabewerkt

+ Alle beelden op maat voor gebruik op social media

€199 excl BTW

* kosten zijn exclusief reiskosten van € 0,24 per km en eventuele parkeerkosten.

Heb je specifieke wensen? Uiteraard kan ik ook een voorstel op maat maken.

Neem hiervoor contact met mij op.

Zie ik je snel?

© 2020 by La Vida Fotografie

Lifestyle Fotografie      Newborn | Familie