top of page
_MI18952.jpg

La Vida Fotografie | Zakelijke fotografie

Ben jij ondernemer? Heb jij al een mooie website, maar ben je bijvoorbeeld op zoek naar professionele foto's van jezelf of jouw bedrijf? Of zoek je beeldmateriaal wat je kunt gebruiken op social media? 

 

Ik help jou hierbij!

In deze tijd is het als ondernemer of ZZP'er steeds belangrijker om (online) zichtbaar te zijn. Door middel van mooie foto's laat je zien wie je bent, het gezicht achter je bedrijf. Professionele en persoonlijke beelden helpen je om je te onderscheiden en geven jouw klanten een positieve indruk.

Dit kunnen foto's van jezelf zijn, maar ook gecombineerd met foto's van de diensten en/of producten die je levert. Zo maak ik de foto's in jouw eigen werkomgeving; of dit nu een praktijk, kantoor of koffiebar is. I'm in! Op deze manier matchen de foto's perfect bij jou en je bedrijf en hoef je niet de standaard stockfoto's te gebruiken ;). Persoonlijk dus.

 

Zoek je alleen portretfoto's voor LinkedIn of website? Of wil je juist voldoende afwisseling in de foto's zodat je materiaal hebt om te delen? Beide zijn mogelijk. Bekijk hieronder mijn aanbod. 

 

low-18936-2.jpg
_MI16693.jpg
LaVida_020620-6-2.jpg

Werkwijze

We starten de shoot met een korte kennismaking via de telefoon of videacall. Zo leer ik jou en jouw bedrijf kennen. We bespreken wat je wensen zijn en voor welk doel je de foto's wilt gebruiken. Vervolgens plannen we een datum in.

 

Op onze afspraak gaan we op een ontspannen manier aan de slag. Ik hoor vaak de reactie 'maar ik ben helemaal niet zo fotogeniek'. We maken er een gezellige en ontspannen moment van in een setting waar jij je op je gemak voelt. Geen standaard geposeerde portretten, maar op een spontane en persoonlijke manier. En echt, dan komt het goed!

 

Na de shoot ga ik de mooiste beelden selecteren en nauwkeurig bewerken. Vervolgens stuur ik de digitale bestanden naar je op. In hoge resolutie én in een lage resolutie en uiteraard zonder logo, zodat je er gelijk mee aan de slag kunt!

low-18752.jpg

Jouw bedrijf in beeld

Investering

Pakket Uitgebreid

Inclusief

+ Kennismakingsgesprek vooraf

+ Handige tips voor de shoot m.b.t. kleding en styling

+ 1 uur fotografie

+ Op jouw bedrijfslocatie of locatie passend bij jouw bedrijf

+ Minimaal 15 digitale bestanden in hoge resolutie (zonder logo)

+ Nauwkeurig nabewerkt

+ Alle beelden op maat voor gebruik op social media

€199 excl BTW

Groen blad

* kosten zijn exclusief reiskosten van € 0,24 per km en eventuele parkeerkosten.

Heb je specifieke wensen? Ik kom hier graag met je over in contact en ik kan ook een voorstel op maat maken.

Pakket Portret

Inclusief

+ Telefonisch gesprek vooraf

+ Handige tips voor de shoot m.b.t. kleding en styling

+ 0,5 uur fotografie

+ Op jouw bedrijfslocatie of locatie passend bij jouw bedrijf

+ 4 digitale bestanden in hoge resolutie (zonder logo)

+ Nauwkeurig nabewerkt

+ Alle beelden op maat voor gebruik op social media

€99 excl BTW

Deze ondernemers gingen je voor

low-17066.jpg
Zie ik je snel?
Ben je enthousiast geworden en wil je een shoot boeken? Of heb je nog vragen? Neem contact met mij op via onderstaand formulier. 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page